07 de setembre 2007

Tret de sortida a la Festa Major de Sabadell

Avui ha tingut lloc la recepció de Festa Major de Sabadell 2007, una oportunitat perquè els representants del món polític, social, econòmic, associatiu i ciutadans ens retrobem tots després de vacances en un ambient agradable i distès.

Més de 2.000 persones han assistit a la trobada, en la qual, a banda de gaudir d'una vetllada molt agradable a la Bassa de Sant Oleguer, hem pogut compartir les vivències i experiències de vacances amb tots, i les expectatives d'aquesta nova edició de la Festa Major. Ha estat molt complicat poder saludar i passar una estoneta amb tothom, però aquests quatre dies que tenim per endavant de segur que podrem compartir bons moments participant a la Festa.

Bona Festa Major a tothom i als lectors del bloc us convido a passejar pel programa de la festa i a triar alguna activitat. Us proposo les tradicionals com el pregó de Joan Pera, la Rambla de l'humor, la Cercavila, els Castellers, el Ball de la bola, els balls tronera o les danses de la plaça del Vallès, tot i que hi ha una gran varietat que de segur pot satisfer els vostres gustos.