11 de juliol 2008

El web 2.0 i la societat de la conversa

Aquests dies, des del 2 de juliol que m'hi vaig enganxar, estic tenint experiències molt interessants amb el Twitter. Des de viure com si fos en directe el Congrés del PSOE de Madrid a partir dels companys i companyes bloggers que hi eren i anaven nodrint els seus blocs amb notes sobre el desenvolupament de la jornada, fins als comentaris al Twitter que m'anaven informant sobre què passava i altres valoracions d'ambient.

També he conegut noves persones, amb activitats i vivències diferents. Molt enriquidores totes elles. Fins i tot un agosarat Eduard Batlle m'ha demanat que doni suport a la iniciativa Premis Blocs Catalunya. I així ho faig, els sabadellencs que hagueu apuntat el vostre bloc al Clica per Sabadell, presenteu-vos també a aquests premis:







També avui he descobert una lectura molt interessant per continuar aprenent sobre web 2.0: es tracta de Cómo prosperar en la sociedad de la conversación.



Continuarem aprenent....

2 comentaris:

garmir ha dit...

Hola Montserrat:
Jo no sóc tecnofóbic, peró el Twitter per a mi és complicat, recentment em vaig afegir a Facebook, que et recomano que ho facis, i tampoc acabo de treure tot el potencial.
Ara.....els Blogs politics i els e-mails amb politics per a mi han suposat, un agradable descobriment on he pogut fer amistats i no estar sol.
Un gran invent la web 2.0, bon dissabte.
Edmón.

Manel Balasch Esteve ha dit...

Felicitats, per el blog.
Et convido a passar per el meu, "lost in translation"

Per cert, la "cultura de totxo" es la causa dels mals de la nostra economia....recorda allo de "alquilar es tirar el dinero" i apa a endeutar-se

Una salutacio