31 d’agost 2007

A punt per recomençar...

Ja som al darrer dia d'agost, Sant Ramon, i ja sembla que tot i tothom es prepara per tornar a començar amb l'activitat frenètica de la quotidianitat.
De fet l'agost és aquell mes que malgrat des de l'àmbit polític ha continuat fent xup xup en l'ambient, la resta de mortals està en plena desconnexió, o almenys amb aquella tranquil·litat de saber que no hi ha cap pressa per endavant, i per tant, tot s'agafa amb més filosofia.

Malgrat hem tingut un agost amb molt debat d'infraestructures de tota mena, esperem que a la tornada les solucions vagin arribant, amb més o menys controvèrsia, segur, però que es vagin solucionant les anomalies i tot torni a la normalitat, és a dir, que tot funcioni com se suposa que ha de funcionar en un país del segle XXI.
A la comarca, l'activitat ha començat fa uns dies amb les festes majors, de Ripollet, Sant Quirze, Santa Perpètua, Sentmenat.... la setmana vinent a Sabadell i Castellar... El moment de la retrobada, de veure que tothom fa més bona cara, amb les piles carregades per endegar un nou curs, escolar o polític, depèn des d'on es miri.

Alguns hauran descansat més i d'altres menys, però segur que es parlarà de com és de dificultós tornar a agafar el ritme, que sembla que no, malgrat ens haguem fet molt bons propòsits per no tornar a caure en els aspectes negatius del dia a dia, de ben segur que el temps se'ns els menjarà.

En tot cas, a tothom molt bona tornada a la feina!

1 comentari:

garmir ha dit...

Hola:
Que tinguis una bona tornada a la activitat politica parlamentària.