07 de desembre 2007

Moda, salut i seguretat des de Carpi


Ahir, avui i demà sóc a Carpi, Itàlia, prop de Mòdena i Bologna. País de formatges i vi balsàmic. El motiu és el comitè executiu i l'assemblea general d'Acte (Associació de Col·lectivitats Tèxtils Europees), de la qual faig de Tresorera.

Voldria destacar especialment el motiu o temàtica que aquest any s'ha plantejat a l'entorn de l'assemblea, que és la moda i la salut. És a dir, com es vetlla, o s'ha de vetllar, perquè els canvis en el procés productiu, les deslocalitzacions, etcètera, no influeixin negativament en la salut dels consumidors del teixits. Per tant, quines mesures s'han de prendre per tal que els productes tèxtils que s'importin a Europa tinguin totes les garanties per als consumidors i no els produeixin malalties o efectes nocius per a la salut.

Per això, a Sabadell ja vam aprovar al mes d'octubre la declaració per demanar una millora en les condicions de salut i seguretat en els sectors tèxtils.

Avui ho hem aprovat a l'assemblea general amb l'objectiu de fer-ne al màxim de difussió possibles i traslladar-la a la Comissió Europea perquè la tinguin en consideració a l'hora d'elaborar normatives.

Vegeu la notícia que va sortir a Ràdio Sabadell

2 comentaris:

garmir ha dit...

Hola:
Felicitats per la feina i per el viatge i per la claretat a la hora d´explicar els treballs que heu dut a terme.
Porta a Catalunya tot lo bo que trobis d´aquestes reunions i felicitats per el Blog i per la teva sinceritat a la hora d´exposar els temes un cop més, dóna gust seguir aquest Blog, és un referent del treball d´una parlamentaria.
Edmundo.

Anònim ha dit...

Estoy completamente de acuerdo con garmir.

Este blog debería ser un referente por muchos motivos.

Sigue así Montserrat. Nos informas, nos mantienes al corriente de toda tu actividad y trabajo, de lo contrario muchas cosas que interesa saber nos pasarían desapercibidas. Nos regalas tu opinión y los comentarios que son aportados nos invitan a reflexionar.

Este blog cada vez está más vivo!

Te seguimos siempre.

¡Gracias por el esfuerzo!