08 de gener 2007

Temps de balanços

Aquestes dates sempre són donades a fer balanços, sigui per l’any que acaba o bé perquè n’hem de començar un de nou. En aquest context, voldria fer una mica de balanç del nou govern que acaba de començar el seu camí tot just farà poc més d’un mes.

Cal dir que en aquest temps ja han aprovat els projectes per a la tramitació al Parlament d’onze lleis. Tots elles tenen un tret comú: són lleis encaminades a construir la Catalunya Social que ha defensat tan insistentment l’ara President de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, en àmbits com els Serveis Socials, l’Habitatge, la Seguretat, la Cultura.

Així doncs, en aquest temps ja hem pogut constatar que tenim un govern que treballa intensament i a velocitat de creuer en allò que interessa i afecta directament els ciutadans, un govern d’esquerres, i això, a mida que vagi passant el temps s’anirà notant encara més. I de mica en mica, aconseguirem aquella aspiració tan desitjada per aquestes dates: ser feliços. Esperem que l’any 2007 sigui encara millor per aconseguir aquesta fita.

Vegeu l'article complet