11 de gener 2007

El Principal, en Pòlvora i el Molt Honorable President de la Generalitat


Demà s'inaugura el Teatre Principal de Sabadell, una petita joia del segle XIX que la ciutat recupera després de 140 anys. Es torna a inaugurar amb tot l'esplendor i la lluentor de l'any 1866, però també amb tots els elements tecnològics, de confort i seguretat d'un teatre del segle XXI.
Fa molta il·lusió participar d'aquest moment històric, una il·lusió que crec que és compartida per centenars de ciutadans i ciutadanes que han viscut en el teatre alguna història de la seva vida i, per tant, a més de tenir un valor patrimonial també el té de sentimental per moltíssima gent.

Ha estat un honor poder participar en un procés, liderat pel nostre Alcalde Manuel Bustos, principal responsable de què això hagi estat possible, ell ha liderat personalment el projecte que segurament farà que demà sentim una emoció inexplicable quan s'aixequi de nou el teló de l'obra de teatre d'en Pòlvora. A més, tindrem també l'honor que ens acompanyi el Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya José Montilla.

Enhorabona Sabadell! Enhorabona Alcalde.