02 de febrer 2007

Manuel Bustos, per unanimitat, candidat del PSC a l'alcaldia de Sabadell


Ahir al vespre, a l'agrupació de Sabadell del PSC del carrer Latorre plena a vessar vam poder participar a l'assemblea d'elecció de nou del candidat a l'alcaldia del PSC, Manuel Bustos. El que aviat farà vuit anys al capdavant de l'Ajuntament de la nostra ciutat i ha fet que avui Sabadell estigui al capdavant de les grans ciutats de Catalunya i de ben segur que encara ho serà més.

L'elecció va ser gairebé per aclamació, i segons paraules del candidat, emocionant. Però també ho va ser pels que vam poder viure la sessió. Amb energia i empenta la presentadora del candidat, la Marta Farrés, va saber transmetre perfectament el que ha representat, i continuarà representant per a la nostra ciutat, el lideratge d'una persona com en Manuel Bustos, capaç de portar la ciutat de Sabadell cap a la segona gran transformació. Treballador incansable, engrescador, il·lusionant, capaç de transmetre i comunicar aquests valors a tots els assistents, així com a tot l'equip que l'hem acompanyat durant aquests vuit anys al seu costat, i també, com ja ha demostrat abastament, als ciutadans i les ciutadanes de Sabadell a través d'un munt de projectes que estan aconseguit transformar la ciutat en una "ciutat model".
Moltes felicitats, Manuel, enhorabona socialistes de Sabadell, enhorabona Sabadell!
Vegeu la notícia a Ràdio Sabadell

2 comentaris:

Pilar Guzmán ha dit...

Felicitats als socialistes de Sabadell i a l'alcalde Manel Bustos. La gestió fen feta i el treball en equip sempre és i serà aplaudit per aclamació.

I benvinguda a la xarxa!!!

Maria Mas ha dit...

Hola Montse!! Estic convençuda que l'esforç i la dedicació per millorar la qualitat de vida dels ciutadans i les ciutadanes i per la imatge de la ciutat sempre te el reconeixement de la gent. Enhorabona!