18 de març 2007

Un diumenge de parcs, exercici i gaudi

Avui ha estat un matí radiant, de sol i de bon temps. Ideal per a la celebració de la festa del Parc Agrari. Quina bona pensada la dels ideòlegs de crear i preservar la zona agrària de Sabadell i fer-la conèixer a tots els sabadellencs i sabadellenques amb aquesta festa.

A mig matí he agafat la bicicleta i he pujat cap a Sant Julià. La veritat és que ha estat una pujadeta que feia bufar i suar. Però ha valgut la pena. Tot arribant a l'avinguda Matadepera, feia goig de veure la ciutat tan radiant, les flors dels fanals de l'avinguda esclatants i tot arribant a la carretera de Matadepera ja ha estat fantàstic: olors, perfums de primavera. Paisatge verd i ocre. Gent amunt i avall, tot passejant i gaudint del paisatge i del bon temps, tot gaudint de la calma del diumenge. Vídeo

Un cop arribant a Sant Julià, he pogut retrobar els amics de la Unió de pagesos preparant les mongetes del ganxet amb el pa de Sant Julià pels excursionistes que arribaven de la caminada pel Parc Agrari. Els companys de les Agrupacions Narcís Giralt també preparant el repartiment de premis del concurs de dibuix i pintura ràpida. Tot plegat esplèndit i entranyable alhora.

De baixada, he pogut passar pel Parc Catalunya, on m'he trobat amb l'Ariadna i un munt de gent que gaudien de la festa dels animals de companyia. El Parc també era ple de gom a gom. A l'àrea dels nous jocs, a la plaça d'Ernest Lluch, un munt de pares i mares amb els seus infants gaudint també de l'espai.

La veritat és que quan s'acosta aquesta època, la ciutat es torna boja d'activitat arreu: les entitats, els espais, tothom surt al carrer a tornar-se a retrobar amb els espais públics. És aleshores quan te n'adones que ha valgut la pena la batalla de la gestió diària per aconseguir recursos per millorar cada dia més la ciutat. L'esforç i la feina han valgut la pena!

1 comentari:

Anònim ha dit...

FELICITATS PER AQUEST DIA TAN MACO! I PER EL BLOG!