27 de juny 2007

Aprovació del pressupost 2007 de la Generalitat de Catalunya

Al ple del Parlament d'avui hem aprovat el pressupost de la Generalitat de Catalunya per al 2007. Per a mi ha estat la primera vegada que he participat i votat, en un debat de pressupostos. De fet, en aquesta ocasió ha estat regulat pel nou reglament del Parlament, per tant, hem treballat el pressupost des de les diferents comissions en què cada conseller ha presentat el seu pressupost i cada diputat temàtic hem pogut defensar el nostre posicionament davant la proposta.

A mi em va correspondre la defensa del pressupost d'Innovació, Universitat i Empresa.



Cal dir, tal com ja avançava en un post anterior, que és un pressupost amb un fort caràcter social, que aposta fortament en inversió per a la millora en els serveis d'educació, salut, seguretat (mestres, metges i mossos), fa un salt en l'aposta per l'habitatge així com en l'impuls dels temes d'innovació i recerca.

Durant el ple s'ha pogut constatar la voluntat dels grups que donen suport al govern per incorporar nombroses esmenes de millora que han fet els grups de l'oposició: CiU i PP, cosa que no ha semblat valorada per aquests grups. Curiosament fan un discurs constantment en contra, especialment CiU. Tal com deia la diputada ponent Rocío Martínez Sampere.

1 comentari:

garmir ha dit...

Cadascú té que fer la seva feina, el govern de govern i l´oposició de oposició, això no es res estrany, però això si tothom amb bones formes .