05 de desembre 2007

Inauguració de la seu de PIMEC Vallès Occidental


Avui ha estat dia de visites i inauguracions. Primer de tot, allà a les 10 ens ha visitat el Conseller Saura per inaugurar la nova seu dels Mossos d'Esquadra de Sabadell. Després, a 2/4 d'1 ens ha visitat el Conseller Castells per inaugurar la seu de PIMEC Vallès Occidental.

A mi m'ha correspost, en nom de l'Alcalde de Sabadell, adreçar unes paraules que reprodueixo:

"Benvolgut senyor Puig, senyor Gonzàlez, honorable Conseller, il·lustríssims alcaldes i alcaldesses de la comarca, senyores i senyors.

Avui compartim una bona notícia per a la ciutat, la inauguració de l’oficina de PIMEC al Vallès Occidental.

Voldria fer-vos arribar, en nom de la ciutat de Sabadell que acull la vostra seu, així com de l’Ajuntament, unes lletres de consideració i felicitació.

Com a representants de les micro, les petites i les mitjanes empreses us instal·leu just en un territori ple d’oportunitats on la vostra tasca de ben segur ha de contribuir al reforçament de la gran quantitat de pimes que configuren l’estructura empresarial del Vallès.

Són moltes les persones motivades per un esperit emprenedor que a Sabadell i a la comarca han aconseguit posar en marxa la seva idea de negoci i l’han convertit en una empresa amb futur, tot generant alhora riquesa i llocs de treball en benefici de tot el territori.

Per això, podem treballar plegats per fomentar aquest esperit i compartir projectes i accions adreçades a mantenir la situació de lideratge de la nostra comarca com a motor industrial i econòmic de Catalunya, amb una aposta clara per a les activitats d’alt valor afegit, per la innovació i per totes aquelles accions que calgui per a l’impuls econòmic, social i empresarial de la nostra comarca.

Per tot això, per aquest camí que fa poc heu començat a recórrer a Sabadell i a la comarca del Vallès Occidental, i per la vostra instal·lació en aquesta magnífica seu, us vull fer arribar la meva més sincera felicitació. Enhorabona i moltes gràcies per la feina feta i per la que de ben segur fareu!"

3 comentaris:

garmir ha dit...

Hola:
El desplegament pel territori nacional dels Mossos d´Esquadra va ser fruit del pacte del Majestic CIU-PP, ara el senyor Saura es posa les medalles del que van lograr CIU i PPC, no ho deurien de fer tan malament aquests pactes.

Anònim ha dit...

però això sempre és així. Qui ha de decidir una cosa després no la inaugura... i anar fent... També passarà amb el tema AVE i el seu traçat. El van signar PP-CIU i ara com que va malament no se'n van responsables. Si anés bé, aleshores reclamarien que van ser ells que ho van decidir...

això és així sempre... però pel fet que inaugurin uns altres no s'ha de deixar de decidir ni de fer-se responsables de les decisions preses. Altrament, és irresponsabilitat

garmir ha dit...

Hola Montse:
Touché, hi captat el comentari agut sobre el tema Ave.
Una Abraçada.