02 de novembre 2008

Sobre actituds

L'actitud de CiU davant la presentació dels pressupostos que va fer el conseller Castells al Parlament una vegada més és de restar en comptes de sumar. De posar en dubte, qüestionar i manipular barroerament abans d'analitzar i proposar.

I en aquests moments al país, el país que CiU tan vol abanderar, el que li fa falta és sumar esforços i responsabilitat més que autoflagelació, realisme, pragmatisme i confiança.

Amb aquesta actitud de catastrofisme i alarmisme exagerat, el que transmet CiU és pessimisme i això és el pitjor que pot fer davant la situació actual. Per tant, només se li pot demanar a CiU responsabilitat i rigor. A tots plegats ens cal treballar durament per sortir-nos-en, amb austeritat i esforç.

Perquè el govern amb la presentació dels pressupostos mostra clarament la voluntat de tirar endavant amb un alt esforç per fer allò que tan es reclama, mantenir els nivells d'inversió per dinamitzar l'economia, per fer de motor i ajudar a les empreses que continuïn tirant endavant, i ajudar els que surtin més perjudicats de la situació.

Ridiculitzant i menyspreant la tasca del govern no s'aconsegueix cap més objectiu que continuar desprestigiant la política, i en el fons, perjudicant el país, Catalunya, especialment en un moment tan delicat com l'actual.

1 comentari:

garmir ha dit...

Hola Montse:
CIU va guanyar les eleccions, en circumstàncies normals.....estaria governant.
Edmón.