01 de juny 2009

Recta final de la campanya per Europa

Ja estem a la darrera setmana de la campanya de les eleccions europees del 7 de juny on decidirem quin és l'equip majoritari que marcarà la pauta els propers anys a Europa.


Aquests dies hem pogut veure i sentir com des de cada opció política es plantejaven objectius diferents; des del PP com una moció de censura contra Zapatero, des de CiU com unes primàries amb el tripartit en vistes a les properes eleccions autonòmiques... De fet així no s'aconseguirà el que és i hauria de ser l'objectiu de les eleccions, fer pedagogia sobre què és Europa i què es proposa per al govern d'Europa per als propers anys. La veritat és que si en som espectadors, hi ha una veritable crisi d'europeisme.


Ara bé, m'agradaria remarcar una de les poques opcions que treballa en clau europea, amb veritable opció de ser un partit amb visió europea, es tracta dels socialistes europeus, amb propostes globals, en clau estrictament Europea.


Enllaço alguns webs on trobareu informació sobre les seves propostes:


http://www.efutur.eu/europa/

http://www.mariabadia.cat/

http://www.socialisteseuropeus.cat/

http://www.noucicle.org/obiols

http://www.nuriaparlon.wordpress.com/

1 comentari:

Anònim ha dit...

Per sort el futur d'europa no està en els polítics sino en el ciutadans que estan lluitan en projectes per millorar-la!!!!!!!!!!!