14 de març 2007

Avui m'he estrenat al Ple del Parlament

Avui ha estat un dia especial. He fet la meva primera intervenció al Ple del Parlament, a l'hemicicle. De fet, haig de reconèixer que estava una mica emocionada i inquieta.
Però crec que ha anat prou bé. Es tractava de marcar el posicionament del meu grup parlamentari sobre la llei del DOGC electrònic, l'e-DOGC. És una llei molt tècnica, però interessant, perquè marca un salt en el camí cap a l'administració electrònica.

Cal tirar endavant amb aquest projecte de Llei donat que assoleix els objectius de l’acord parlamentari del Pacte per a la promoció i el desenvolupament de la Societat de la Informació a les administracions públiques catalanes del 2001 així com al pla d’acció de la UE en administració electrònica per al i2010 en la mesura que acompleix els principis de:

  • Modernització, eficàcia i eficiència
  • Sostenibilitat i respecte pel medi ambient
  • Accessibilitat
    Cohesió social
  • A més significa l’inici d’una nova manera de prestar el servei cap als ciutadans i usuaris del Diari Oficial, és a dir, tot modernitzant i innovant en el procés...
  • I finalment perquè a més a més, també atén una demanda històrica del nostre grup parlamentari en legislatures anteriors que demanava un accés gratuït a la base de dades del DOGC.



5 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats¡ Ets una gran coneixedora dels programes relacionats amb la Societat de la Informació a l'administració local i estic segura que en la teva intervenció ho hauràs demostrat.
Endavant l'era digital¡

Anònim ha dit...

Transmets: competència i coneixement, seguretat i confiança, i el més important servei i no sectarisme
Pere

Anònim ha dit...

Has estado muy bien. Pero te olvidaste de tomarte un poquito de whisky, que abre el corazón y suelta la lengua.
Tu sabes bien lo importante que es la informática e internet, para tener una vida más plena, más satisfactoria en todos los sentidos.
Un beso y ánimo.

Anònim ha dit...

Molt bé!,
però Saura i les de CiU no et feien ni cas.
Endavant amb la teva tasca parlamentaria. Felicitats!!

Anònim ha dit...

moltes felicitats Montse tothom que et coneix sap que ho faràs sempre bè