17 de gener 2008

Al Montseny

Ahir i avui tot el grup parlamentari hem estat tancats al Montseny en unes jornades de treball per preparar el nou període parlamentari que començarà amb el ple de dimecres dia 23 de gener.

Considero que són necessàries sessions com aquesta per posar en comú i compartir inquietuds, visions i plantejaments per als propers mesos. També serveix per conèixer amb més calma la feina que fem cada un dels diputats en les diverses responsabilitats, donat que ens dóna una visió global de tots els temes, i per tant, millors eines de coordinació.

Hem gaudit de la presència del Molt Honorable President de la Generalitat Jósé Montilla, els Honorables Consellers d'Educació i de Política Territorial, Ernest Maragall i Joaquim Nadal, i per altra banda el diputat del Congrés Daniel Fernández i en Josep Zaragoza,que amb la seva clarividència de sempre ens ha il·lustrat amb la radiografia del panorama polític dels propers mesos.

Ha estat interessantíssim, profitós i per a mi, un bon aprenentatge. Dilluns, ja comença de nou la dinàmica parlamentària a ple rendiment, tenim comissió del Síndic de Greuges que presenta l'informe sobre escolarització de 0 a 3 anys, i dimarts la comissió del Síndic de comptes. Dimecres i dijous ple del parlament.

3 comentaris:

garmir ha dit...

Hola Montse:
Celebro que t´ho hagis passat bé, si el 23 de Gener continua "la batalla" PSC-CIU, peró pots estar ben tranquila, que els ciutadans al PSC el 9 de Març a les urnes us perdonaran tot el desgavell d´infraestrcutures i ERC us seguirà regalant el Govern de la Generalitat, estigues tranquila, el PSC mai no manarà tant com ara a Catalunya.
Una salutació.
Edmundo.

Anònim ha dit...

Més que passar-ho bé és la valoració de profitós per la reflexió i la visió compartida. El panorama no és tan senzill com planteges. La dicotomia és més aviat amb el PP... perquè l'abstenció ens perjudicarà a tots menys al PP, perquè té una base electoral fixa... i el PP ja saps quin gir està plantejant.. per tant, estan en risc moltes coses...
Ja veurem el 9 de març... poden passar moltes coses.... A ERC justament li interessa més que surti el PP a Madrid que no pas en Zapatero..

garmir ha dit...

Hola Montse:
Veig que coneixes a la perfecció el comportament electoral del votant popular.
Per al tripartit una victória del PP li surt perfecte, doncs llavors hi ha tripartit fins el 2014, ja que la culpa de tot la tindrà el PP, i si a sobre pacta amb CIU, al PSC us ha tocat la Loteria, doncs el que vinc sentint desde fa temps , és cumpliria CIU és el PP català, no paro de sentir com si la Consigna hagúés sortit de Nicaragua i que com pluja fina, cualli en la gent.
El que pot donar mal de caps es una victoria insuficient de ZP, doncs Mas reclamarà eleccions anticipades a Catalunya per poder govenar, i això a Montilla no interessa, en fi, si feu un gran esforç , igual surt majoria absoluta del PSOE i llavors tot queda com està, no sé....ja veurem, el futur mai es sap.
Que passis un Bon dia.