07 de gener 2008

Ja fa un any!

El dia 8 de gener farà un any que inaugurava aquest bloc amb aquella timidesa de quan es comença a fer una cosa que encara no se sap ben bé com anirà.

Transcorregut l'any, em sento satisfeta d'haver-ho fet, d'haver obert aquesta finestra interactiva amb els blocaires que em serveix alhora d'espai de reflexió i de diàleg amb altres visions de les coses, però també de dietari de la feina que setmana a setmana vaig fent arrel de les meves diferents responsabilitats.

Per celebrar-ho, voldria fer com fa un any, escrivint una de les frases que aquestes festes he rebut com a felicitació i m'hi he identificat per treballar-hi durant l'any que avui comencem. Diu així:

"De vegades sentim que el que fem és tan sols una gota enmig del mar, però el mar no seria el que és si hi faltés una sola gota" Mare Teresa de Calcuta

Per tant, durant l'any 2008 cadascú de nosaltres hem de continuar aportant petites gotes perquè l'oceà de la humanitat continuï en el treball de ser millor del que és.

Que el 2008 ens faci ser molt millors!

4 comentaris:

garmir ha dit...

Hola Montserrat:
Un cop passat Reïs, és quan de veritat bé el dificil i fàcil a la vegada ,traslladar al dia a dia els bons desitjos que presideixen aquests dies, dic dificil doncs de vegades les circumstàncies aixi ho fan i dic fàcil en la mesura també de que si tenim el control de les situacions, podem fer que l´esperit d´aquests dies sigui una línia continua al llarg del any.
Felicitats per el Blog i per la seva originalitat amb els dibuixos.

Anònim ha dit...

Hola Montse,

Ya ha pasado un año, y como se suele decir: !el tiempo pasa volando!

Una idea estupenda la de emprender la tarea de nutrir este blog con las notas de una diputada.

Unas notas en las que queda reflejado no solo tu trabajo parlamentario, sino también la actividad de nuestra ciudad en muchos ámbitos, tus reflexiones personales en temas de interés y de actualidad.

Un bloq que invita al diálogo y que establece un vínculo y una cercanía.

!Enhorabuena por este primer aniversario y felicitaciones también al creador de las viñetas, me encantan!

…¿De dónde sacáis tantas ideas?

Anònim ha dit...

Enhorabona per aquest 1r any de vida d'un dels meus blocs de referència!

Moltíssima energia, Montse, per seguir fent aquesta fantàstica tasca.

FRANCESC CAYETANO ha dit...

Felicitats Montse!