23 de maig 2008

Concentració silenciosa a Sabadell

Ahir a l'Ajuntament vam fer un minut de silenci per condemnar l'assassinat de Maria Rosa, ocorregut a Sabadell dimarts dia 20 de maig. A la concentració silenciosa es va llegir el manifest següent:

"Arran de l’assassinat de la nostra veïna Maria Rosa, de 39 anys, comès, presumptament, per la seva ex-parella el dia 20 de maig del 2008,L’Ajuntament de Sabadell i la Taula de Treball contra la Violència i els Maltractaments a les Dones del Consell Municipal d’Igualtat Dona-Home

MANIFESTEN

- El condol i la solidaritat de la ciutat de Sabadell amb la família de la víctima.
- La seva condemna més rotunda pels fets ocorreguts ahir mateix, així com qualsevol altra manifestació de violència, especialment envers les dones.
- El seu rebuig a la violència en contra de les dones, ja sigui en relacions de parella o en altres àmbits que afecta tantes dones i nega els seus drets fonamentals.
- La necessitat que tota la societat actuï de forma contundent en contra de la violència de gènere i que no es permeti cap manifestació que la justifiqui.
- La necessitat que la ciutadania expressi el seu ferm compromís en la lluita contra la violència masclista.
- La seva voluntat de seguir treballant en la prevenció, la sensibilització, la coordinació i l’atenció necessàries per eradicar qualsevol forma de violència que coarti la llibertat de les dones."

2 comentaris:

garmir ha dit...

Hola Montserrat:
Ho sento moltíssim, ho lamento, et paso l´enllaç al Magnific Blog de la Lucia Solis, que ha fet un article molt sensible i emotiu sobre aquest tema.
http://luciasolisc.blogspot.com
Edmón.

R. Abril A. ha dit...

Algún día, este sinsentido tendrá que terminar.

Saludos.