18 de juny 2008

M'estreno de portaveu a la CTICT

Com tots sabeu el benvolgut diputat i company, i com m'agradava dir-li, "jefe" a la Comissió de Treball, Indústria, Comerç i Turisme al Parlament, Josep M.Rañé ha passat a ocupar el càrrec de President del CTESC... Ben merescut, després de la malaurada pèrdua de l'estimada Mercè Sala.

Crec que s'ha pensat en la millor persona per ocupar aquest càrrec, amb la seva trajectòria, el seu coneixement, la seva experiència, segur que és la millor opció, i la prova n'és que ningú l'ha qüestionat i ha estat aprovat per unanimitat. Enhorabona Josep Maria! El trobarem a faltar molt al grup parlamentari, la seva simpatia, alegria, expertesa, seguretat...

Arrel d'aquesta circumstància, m'han assignat assumir fer de portaveu del grup parlamentari a la comissió. Em vaig estrenar dimecres passat dia 11 en una sessió que trobareu ressenyada aquí.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Benvolgut/da,

Avui s’ha aprovat la “Directiva del retorno, també coneguda com Directiva de la Vergonya. Entre altres coses, amb aquesta directiva es pot retenir a una persona durant 3 anys per haver creuat una frontera. La gran majoria de parlamentaris socialistes europeus hi ha votat en contra. En canvi, tots els diputats del PSOE menys dos hi ha votat a favor. Com a votant socialista m’agradaria saber la seva posició al respecte i, en cas que hi estigui en contra, quines han estat les seves actuacions per fer sentir i defensar la seva posició dins del partit socialista.

Cordialment,

Jordi Martinez

garmir ha dit...

Hola Montse:
Moltes Felicitats per el càrrec.Ho faràs molt bé.
Edmón.