Recentment en tenim de fredes i de calentes a la UE, amb les diferents directives que generen controvèrsies i rebuig. La primera, la de les 65 hores, que rebutgem frontalment, pel que significa de reculada en els drets que es van assolir el 1917, així com també la d'introduir la negociació individual en contra de la negociació col·lectiva. Com explica en J.M.Rañé en el seu bloc, un mal senyal, a banda del que significa de vulneració del dret laboral comunitari.
L'altra, la de retorn dels immigrants, una mica més complicada d'explicar. Cal reconèixer la necessitat d'una política comuna en matèria d'immigració que faci possible la coresponsabilitat entre els estats membres tan en relació al control de fronteres exteriors de la Unió i lluita contra la immigració irregular com en relació a la gestió dels fluxos migratoris i la cooperació amb els Estats de procedència de la immigració. Aquests objectius poden i han de subjectar-se al respecte i garantia dels drets de les persones. En aquest sentit, la decisió del Consell així com la del Parlament pel que fa a la proposta de Directiva de retorn s’haurien d’orientar a garantir un procés de resolució amb les màximes garanties de drets per a les persones afectades i amb el màxim de consens de les polítiques nacionals envers aquesta futura directiva.
En tot cas, us remeto a la Declaració de la secretaria d'immigració del PSC en relació a la directiva europea de retorn.
3 comentaris:
Hola Montserrat:
Aqui en una cosa estem d´acord, en l´altra discrepem frontalment.
No podem permetre que Europa es construeixi en base al liberalisme económic (curiosament, el mateix que li va bé la immigració masiva)per aixó és inadmisible les 65 hores.
En quant als immigrants s´ha de posar fi a la invasió que sufrim a Catalunya que degrada el nostre mercat laboral.
Diuen fan les feines que no volen els catalans.....peró, perqué als anys 60 si les feien? Per qué es donaven millors salaris.
Igual que aixó de importar metges, si ens haguessin ensenyat millor i no tant per lliure, segur que ara molts catalans podriem ser metges, que jo recordo la etapa més trista de la meva vida el pas per la Facultat de Medicina, on no estaven gens pels alumnes , causa de fracasos universitaris, i ara.....com es queda el cos quan importem metges i a sobre jo he viscut atur i precarietat , certa immmigració és un insult a les il.lusions de la clase mitjana catalana, peró com el català és una mica manso, s´aprofiten, aqui no hi ha perill de una LLIga Nord.
Una Cordial salutació.
Hola Montserrat:
Ahir a les 18:50 vas sortir amb el retrat dels parlamentaris que fa el 3/24 va ser molt diverit, especialment alló del got que s´aguanta ballant.
Edmón.
Doncs sort d'Europa, esperem que arrivi a la península ibérica més invasió Europea, es necessaria. Creguim és necessaria, com els dinosauris una desaparició dels actuals politics de pa socat amb oli. Sort de l'influencia europea, ojalà no la perdem.
Publica un comentari a l'entrada