28 de juny 2008

Pregonera de la festa major de Can Rull

Bona nit veïnes i veïns de Can Rull.

Quan fa un temps em van proposar ser la pregonera de la vostra festa major vaig sentir un gran honor de poder compartir amb vosaltres aquest moment tan especial.

No tant com a regidora i diputada, sinó sobretot com una sabadellenca més, que va néixer prop d’aquí, als Merinals, al carrer Brasil, i que s’estima la seva ciutat, per a mi no hi ha major satisfacció que aquesta, de veritat.

Aquesta nit no parlaré de l’origen d’aquest barri a l’entorn la masia de Can Rull, ni de la important transformació que ha viscut en els darrers anys, sinó que vull aprofitar aquest pregó per parlar de la gent que fa d’aquest barri un bon lloc on viure.

Quina canya l’Associació de veïns, que per tot treballen! En Juan Moreno, el Mariano González i el Pedro García, sempre s’acosten a l'oficina del districte per demanar que les seves peticions siguin ateses amb diligència. I no ens oblidem de gent com el sr. Domingo González i, aquest any, principalment al sr. Farnós, Medalla d'Honor de la Ciutat, a proposta del Consell del Districte 4rt.

I l’Escola d’Adults, Vidalba, tot treballant per cohesionar el barri, o l’Associació Andalusa San Sebastian de los Ballesteos, que sempre ens delecten bé amb les seves “migas”, bé amb botifarres, o amb el seu cos de ball que és un amor...

Mireu quins avis més “guapos” els del Club de Jubilats i Pensionistes de Via Alexandra i els del Club de Jubilats de Cifuentes que té el club de petanca, amb el José Sastre que sempre vetlla pel bon manteniment de les pistes.

I ja que parlem d’esport, què seria d’aquest barri sense el seu equip, el Can Rull Romulo Tronchoni. Ja sé que aquesta temporada les coses no han anat com volíeu, però segur que aviat es recuperarà i tornarà al lloc merescut.

I el Grup d'Esplai La Masia, o l'Associació Juvenil Esquitx, que són l’ànima del barri i del Centre Cívic.

Estic segura que m’he oblidat molta gent que fa possible que es visqui molt bé en aquesta part de Sabadell. I ho dic perquè conec persones que porten més de 30 anys vivint a Can Rull que me’n parlen meravelles...

Ai, quin barri més maco, el seu nom m’inspira!

Poder passejar pel bosc de Can Rull, quina alegria, que tothom hi vagi, a ballar, a cantar, a passejar o a menjar.

Gaudiu al màxim del barri, de tots els seus espais, dels que hi ha ara i dels que hi haurà més endavant, nous equipaments, noves places, la biblioteca:

pels infants, pels grans, pels que vénen, pels que van, per les parelles... Potser algun gos s’hi fa alguna “caca”, però tant se val... ja la recollirà .... bé esperem que el seu amo la reculli.

No m’enrotllaré més, ja que avui només voldria que hi hagués al barri una gran inundació.

Sí, veïns de Can Rull, que hi hagués una gran inundació.

Que s’inundi tot de felicitat i d’alegriaQue s’inundi tot de gent per places, carrers, pel parcQue s’inundi tot de ball i de Festa Major.

Abans, però passeu tots per la deixalleria, aneu-hi a llençar la mala cara, la tristor i la rutina, deixeu-la ben plena si fa falta! de la mala llet i de recança!

Que res més no hi càpiga!

Gent de Can Rull, des d’aquí us vull desitjar:

Que disfruteu i sigueu feliços,
Que us ho passeu la mar de bé,
Que rieu, balleu, xaleu
Que sortiu a passejar
Que inundeu de gresca el carrer
Que avui comença la festa major!

Visca Can Rull! Visca la Festa Major! Visca Sabadell

Bona nit, i bona festa!

1 comentari:

garmir ha dit...

Hola:
Quina energia, d´on treus força per poder atendre tanta càrrega de treball?. Suposo que és l´il.lusió per la politica. Molt Bé.