13 de febrer 2009

Comiat a Antoni Farrés
El dibuixant que periòdicament il·lustra aquest bloc, l'any 1979 va il·lustrar i publicar al Diari de Sabadell les caricatures dels candidats, entre els quals hi havia el que va sortir elegit, Antoni Farrés, que aquí veieu.

Serveixi aquesta nota de reconeixement del seu paper clau per a la transició cap a la democràcia, la configuració dels primers ajuntaments i l'articulació i transformació de la meva ciutat, Sabadell. També pel seu paper referent dins el món local a Catalunya, i com a diputat al Parlament a la IV legislatura.

Des d'aquí, el més sentit condol.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Tots estimaven a Toni, tots plegats el trovem a faltar mercés Montse per la teva dedicació en el teu blog, Xavier Garcia.

Marc Serrano i Òssul ha dit...

Un dels posts de condol més macos que he llegit avui als meus blocs amics, Montse. No hi ha dubte que tots els sabadellencs quedem orfes d'un dels nostres tres referents polítics de l'inici del període democràtic actual --els altres dos, Pujol i González. Per cert: avui fa deu anys que moria Carles Sabater i, casualment, avui se'ns en va l'alcalde Antoni Farrés... i Sabater. Se'n va, però, a mitges, només.

garmir ha dit...

Hola Montserrat:
Ho sento moltíssim, no estiguis trista ens tens a nosaltres i el post que has fet al alcalde Farrés és molt bónic i sentimental.Ell forma ja part de la història de Sabadell.
Edmón.