16 de juliol 2009

Catalunya i el finançament


4 comentaris:

garmir ha dit...

Hola:
Com sempre molt entretingut.
Edmón.

garmir ha dit...

Hola:
Molt divertit.
Edmón.

Anònim ha dit...

Senyora diputada situis si us plau. Recordi que te un càrrec a la ciutat de Sabadell i la situació actual de la ciutat en innovació i progrès no és pot messurar en cap gràfica doncs no és poden aplicar números negatius en innovació i progrès només poden ser positius.

Deixis de dies bons per Catalunya i de parlar de polítics de la comunitat de Madrid i comenci a treballar per Sabadell.

faci la seguent pràctica:Imaginis que està a l'atur i no te cap amiguet polític i busqui feina a la ciutat de Sabadell.

Montserrat Capdevila Tatché ha dit...

Benvolgut Anònim:

En primer lloc dir-te que m'agrada més saber qui m'adreça els escrits i amb qui parlo.
En segon lloc recordar-te que a l'encapçalament d'aquet bloc veuràs "notes i comentaris d'una diputada". per tant, et dóna una pista sobre els comentaris que t'hi pots anar trobant, sense detriment que també hi vaig un flaix de la meva activitat com a regidora de Sabadell és clar.

Aquest post, així com algun altre, celebra l'acord de finançament perquè encara que a tu potser no t'ho sembla, és un bon dia tan per a Catalunya com per a Sabadell, i si llegeixes l'enllaç amb l'annex a la renovació del pacte de l'Entesa fet fa uns mesos, veuràs les implicacions que pot tenir, també per a Sabadell i per abordar preocupacions com les que a tu et sembla (segurament per desconeixement) i dius que no tinc.
Per tant et remeto a l'acord d'entesa (http://www.iceta.org/an020409.pdf)
i també al post en què veuràs que la meva tasca, preocupació i ocupació actual és desenvolupar el Pacte per a l'impuls de l'ocupació i la competitivitat de Sabadell (http://montserratcapdevila.blogspot.com/2009/05/pacte-per-la-millora-de-locupacio-i-la.html) justament per això, perquè cada dia em poso a la pell de les persones que veig al taulell del Vapor Llonch que es troben sense feina i busquen una nova oportunitat, a la qual els intentem ajudar.
Si és del teu interès conèixer el detall de totes les accions que com a responsable de l'àmbit que et preocupa, proporciona'm les teves dades i/o el teu correu-e i gustosament te les aniré fent arribar... Fins i tot la innovació i el progrés... que crec que justament són les línies estratègiques que més estem treballant amb la ciutat!
Atentament
Montserrat Capdevila Tatché