27 d’abril 2007

Paco Fernàndez: un company, un amic

Hi ha una dita castellana que diu que el "roce hace el cariño" i és ben cert. Amb el Paco Fernàndez hem compartit sis anys de feina. Sis anys que ens han permès conèixer-nos a fons. Vam començar amb desconfiança, ell era d'un altre grup polític. Però de mica en mica es va anar guanyant no només la confiança sinó també l'estima i fins i tot l'admiració d'alguns regidors. Sovint ens enfadàvem amb ell perquè volia ocupar tot l'espai possible, i quan ens queixàvem, ell deia "sóc d'un grup petit i haig de defensar el meu espai". Per tant, sovint l'envejàvem perquè sempre se sortia amb la seva.

Això demostra que el Paco és un home coherent, defensor tenaç dels més febles i de les causes sempre justes, i sobretot, del seu partit i de les seves idees. Quan calia ho feia amb les ungles i les dents. Per això no s'entén això que ha passat. Pel fet que una persona sigui coherent amb les seves idees i justa amb les situacions injustes, se l'expulsa del seu partit. Segur que els seus diran que són coses de la política! Nosaltres no ho entenem, i crec que els ciutadans encara menys.

Cal dir que els ciutadans sí que van reconèixer en el Paco Fernàndez un polític capaç, competent, treballador i sobretot, persona per sobre de totes les coses. Així li ha fet pagar els seus.

Els que hem estat companys seus treballant "de debò" per la ciutat, no l'oblidem. Continuem comptant amb ell, al seu costat, i ell al nostre, per fer avançar aquells projectes que la ciutat, la comarca i/o Catalunya necessiten. Segur que la seva professionalitat, contrastada abastament per molta gent, ho faran possible.
Gràcies Paco pel que has donat per la ciutat, però sobretot pel que continuaràs treballant.