29 d’abril 2007

Visites pel territori

La feina de diputada et porta a recórrer diferents racons de la geografia catalana. El darrer cap de setmana va ser pel Vallès Occidental: Castellar del Vallès, amb la presentació del candidat a l'alcaldia del PSC Ignasi Jiménez, que va presentar un equip molt potent i crec que immillorable, i el sopar de candidatura i l'assistència a la Fira de Santa Perpètua amb el candidat a l'alcaldia Manuel Ruiz.

En els dos casos va ser entranyable, donat que tant a Castellar com a Santa Perpètua hi he tingut vincles personals i laborals. L'ocasió em va permetre retrobar persones que feia temps que no veia i conèixer realitats que estan en procés de canvi, però sobretot per valorar una cosa: la proximitat dels candidats socialistes per estar amb els ciutadans i les ciutadanes.

Aquest diumenge ha estat a Martorell, convidada per l'alcaldessa Dora Ramon a la Fira de primavera. En aquest cas ha estat tot nou per a mi: conèixer una alcaldessa amb molta empenta, preocupada pels seus ciutadans i ciutadanes, i sobretot perquè les entitats tinguin el reconeixement que han de tenir. Crec que Martorell ha d'haver notat el canvi d'aquests darrers quatre anys i tornarà a decidir per l'opció socialista. Enhorabona Dora pels canvis i l'evolució de la teva ciutat. I sobretot pel treball intens que tu i el teu equip esteu fent. Ha estat un plaer conèixer un equip de gent tan treballadora i encantadora.