13 d’abril 2007

Sabadell: ciutat industrial i emprenedora!

Avui hem presentat amb el Joan Carles Sánchez la línia del programa del PSC per a les properes eleccions municipals Sabadell ciutat industrial i emprenedora.

El que volem els socialistes a Sabadell és donar suport a la indústria i a l'economia productiva a través de:

  • La generació de sòl Industrial perquè les empreses s'hi puguin instal·lar: ja instal·lades a la ciutat o de nova instal·lació.

  • La construcció d'un nou centre de formació a la fàbrica Molins (carretera de Barcelona) amb noves instal·lacions i equipament modern per a formació dels treballadors aturats o en actiu en concertació amb empreses i sindicats.

  • Un centre de negocis que faciliti l'activitat dels nous emprenedors i la implantació de noves empreses.

  • Un viver industrial a Can Roqueta, per a petites empreses industrials que vulguin a créixer... amb facilitats inicials que de mica en mica s'aniran apropant a les de mercat.

Per altra banda:

  • La consolidació de Fira Sabadell com a motor de la dinamització de l'activitat de serveis a Sabadell i a la comarca. Aparador per a la projecció de l'activitat econòmica de la ciutat.

  • Elaborar un pla d'innovació que pugui ajudar a la ciutat i al seu teixit empresarial a fer el canvi de model productiu, així mateix, facilitar i promoure el cluster d'activitat que la ciutat tingui com a potencial (p.ex. l'aeronàutica, etc.).

  • Accions de suport al col·lectiu d’autònoms (la ciutat en té 14.700) amb l’Ajuntament com a facilitador de la seva activitat: mesures d’acompanyament i suport a l’ús de les noves tecnologies, sensibilització i formació empresarial, informació i assessorament sobre ajuts, subvencions i crèdits preferencials, premis..

Vegeu la notícia a Ràdio Sabadell

1 comentari:

Anònim ha dit...

Simplement: ALUCINANT!!!!

Llàstima que al 2008 i en Europa no sigui l'industria precisament el sector on s'hagi d'invertir.

Però endavant tot sigui per la campanya electoral!!!!!!!!!!