27 de maig 2008

Finançament autonòmic


4 comentaris:

garmir ha dit...

Hola Montse:
Ai, Ai, que en el tema del Finançament ens la juguem tots els catalans, tú creus que es respectarà la data del 9 d´Agost que marca el Nou Estatut?, jo crec que serà dificil.
Edmón.

Xarnego ha dit...

La meva impressió és que efectivament rebem menys diners de l'Estat que altres comunitats autònomes, però que ens en gastem massa en una estructura administrativa sobredimensionada.

garmir ha dit...

Hola:
Xarnego, jo penso que no , que a la Generalitat en tantes competències que té ara, encara hi falta gent, crec que hi havia un catedràtic de la UPF Vicenç Navarro, si no recordo mal, que deia que en comparació amb altres països europeus encara tenim pocs empleats públics, crec que amb més empleats públics , molta burocràcia s´agilitzaría, el model ideal es crear Consorcis o Agències , aixi és pot contractar més ràpid sense necesitat d´Oposicions que són lentes i per els nervis per desgràcia deixen pel cami a molta gent valida.
La Generalitat creix en competències, per aixó, necesita més diners i personal humà que atengui amb carinyo a les persones, aquest és el repte de Futur de Catalunya, governi qui governi, ja sigui tripartit o Ciu.
Edmón.

Anònim ha dit...

Muy bonito pero el norte de Europa no es la realidad catalana ni la española. Es impensable que se llegue a un nivel de progreso a estas alturas de la película. Ojalá fuera posible pero no lo es. Vicenç Navarro es un idealista que usa sólo los datos que él quiere a favor de sus intereses y que lleva repitiendo 20 años la misma historia. Tiene parte de razón pero es útopico pensar que aquí habrá un servicio asistencial que visite cuatro veces a los enfermos en su propia casa como aseguraba que le ocurría a su suegra sueca, por ejemplo. En fin.