26 d’abril 2009

Missatge del dia Internacional de la dansa 2009

Avui a Sabadell se celebrava el Dia internacional de la dansa, que cada any té lloc pels volts del 29 d'abril. Malgrat que s'ha hagut de suspendre per la pluja, des d'aquí voldria fer un reconeixement a la tasca que cada any fa l'Esbart Sabadell Dansaire per organitzar aquest esdeveniment a la ciutat de Sabadell que convoca centenars de persones a les quals els uneix un motiu comú: la dansa. També adjunto el missatge d'aquest any:

"Missatge del Dia Internacional de la Dansa. 29 d'abril de 2009
Akram Khan

Aquest dia tan especial està dedicat al llenguatge que tothom pot parlar en aquest món, el llenguatge inherent dels nostres cossos i les nostres ànimes, dels nostres avantpassats i dels nostres fills.

Aquest dia està dedicat a cada déu, guru o avantpassat que ens va ensenyar i ens va inspirar cada cançó, cada impuls i cada moviment.

Està dedicat als infants que desitgen moure’s com el seu ídol. I a la mare que diu: tu pots fer-ho.

Aquest dia està dedicat als éssers de tota religió, color i cultura que transformen les tradicions del seu passat en històries del present i en somnis per al futur.

Aquest dia està dedicat a la dansa, als seus milers d’expressions i a la seva immensa capacitat d’expressar, transformar, unir i delectar."