10 de juny 2014

Al·legacions

Avui he comparegut davant el jutge instructor i us haig de dir que el magistrat ha pres en consideració les al.legacions raonades i fonamentades que he presentat en la meva defensa sobre la il·licitud de les proves fruit de la investigació policial realitzada en el si de les diligències prèvies tramitades pel Jutjat d’Instrucció 1 de Sabadell i ha acordat continuar la tramitació de la causa per tal de conèixer com es va dur a terme aquella investigació i comprovar i poder acreditar allò que al·lego en la meva defensa. 

Demano que s'arxivi la causa. 

Reitero el dit a la nota http://montserratcapdevila.blogspot.com.es/2014/01/sobre-la-meva-presumta-imputacio.html, així com la meva confiança en la justícia.

1 comentari:

APRESA ha dit...

Benvolguda Montse, Anem seguint l'odisea que t'estan fent seguir. Tens tot el nostre recolzament, com ja saps. Estem a punt de signar el contracte de lloguer del local de l'INCASOL que et vam comentar. Com veus quan els interessa les coses van a un ritme més ràpid o més lent. Comptem amb tu, per a la seva inauguració. Una abraçada, Josep Maria López -President d'APRESA-