21 de desembre 2015

Arxiu definitiu de la causa del TSJC

Tinc l’alegria de comunicar-vos que:

  •  El fiscal no ha recorregut l’arxiu provisional decretat pel jutge del TSJC el passat 23 de novembre de 2015 de la querella en contra meva per l’ús de la targeta de Renfe que m’havia atorgat el Parlament de Catalunya
  •  El TSJC m’ha notificat l’arxiu definitiu de la causa el 16 de desembre de 2015.
El jutge n'ha decretat el sobreseïment donat que no hi ha trobat acreditats els suposats indicis delictius, perquè, com he dit sempre (vegeu nota del 30 de gener 2014), no hi han estat, tal com ja vaig manifestar des d'un primer moment, i consta en els diferents certificats del Parlament, tant de la Secretària General com de l'Oïdor de Comptes (que podeu veure adjunts), ja que sempre m’he limitat a fer un ús de la targeta conforme a l'establert pel Parlament de Catalunya.

El jutge recull en la seva acta el que ja vaig manifestar també de bon principi, que es va produir una vulneració dels meus drets fonamentals.

Durant aquests gairebé dos anys que han durat les diligències prèvies, he rebut mostres de suport, afecte i escalf de moltes persones que m’han fet costat, no dubtant de la meva honorabilitat, la qual cosa vull agrair de tot cor.

També vull agrair al PSC, especialment a en Miquel Iceta i en Pere Navarro, el ple suport i confiança que m’han atorgat en tot moment, així com als companys i companyes que també m'han acompanyat amb la seva solidaritat durant aquest temps.

Només recordar que la presumpció d’innocència és un dret fonamental que s’ha de respectar per sobre de tota creença o objectiu polític. La política, tal com l’he entesa sempre, s’ha de basar en el treball, en la confrontació d’idees i de propostes per millorar la vida dels ciutadans i ciutadanes, i en el control i fiscalització de l’acció de govern, no en el joc brut.

Per acabar, i tal com he manifestat reiteradament, confio plenament en la justícia i en què la causa que encara tinc oberta a Sabadell s'acabi resolent ben aviat, amb el convenciment que no he comès cap falta. Ni en aquest cas, ni en cap altre. 
3 comentaris:

maria-rosa ha dit...

M'alegro un pilot Montse maca, jo mai he dubtat, ara gaudeix tranquil·la tu i la família de les festes... petons.

Bon Nadal i feliç any nou

Lydia Giménez-Llort ha dit...

Et regalaria un camp de margarites, la flor de la inocència, plantades una a una al peu del mateix volcà per donar fer, cada dia, de la teva honestitat.
Una abraçada. Montserrat.
Les mentides corren curses ràpides, la veritat és la única capaç de correr una marató.

Angel Colomer i Graner ha dit...

Doncs me'n alegro. La llàstima es que s'hagui tacat la presumció d'inocència, com s'ha fet i que no se pas si es podrà actuar contra qui ho ha fe, encara que el mal ja està escampat.