19 de juliol 2015

Tanco una etapa

Al setembre farà dos anys vaig prendre una primera decisió, personal i meditada que acabaré de materialitzar davant la previsible convocatòria d'eleccions al Parlament de Catalunya per al proper 27 de setembre. Això significa que tanco una etapa del meu pas per la política institucional.

Així doncs, a partir de l'octubre, en la mesura que s'hagin convocat les eleccions, he demanat la reincorporació al meu lloc de treball a l'empresa que vaig deixar fa setze anys per incorporar-me al projecte del PSC a l'Ajuntament de Sabadell primer, i al Parlament de Catalunya a partir de 2006. 

No cal dir que amb aquest fet contribueixo a la tan reivindicada regeneració democràtica, que avui, més que mai, fa tanta falta a ulls dels ciutadans.

Val a dir que ha estat un gran honor per a mi haver pogut representar els ciutadans durant aquests anys, i haver treballat amb cos i ànima per la ciutat de Sabadell, així com per Catalunya, i pels ciutadans, als quals tornaré a servir des del voluntariat social i cultural com he fet sempre. 

2 comentaris:

garmir ha dit...

Catalunya ha tingut i pot ser tornarà a tenir , una de les més humils i properes al ciutadà diputades, estem orgullosos de la teva feina i endavant, gran política i millor persona.

Xtarres ha dit...

Moltes gracies per la feina feta, com a ciutadà i com a company de feina, perquè has deixat energía, il•lusió, emoció i bons resultats.
Et dessitjo molta sort en la nova vida, la mereixes!