07 d’abril 2008

Empadronament d'immigrants

Aquesta és la meva intervenció a la comissió del Síndic de Greuges de Catalunya sobre l'informe extraordinari del Síndic de Greuges sobre la gestió municipal de l'empadronament dels immigrants.


2 comentaris:

garmir ha dit...

Hola Montserrat:
Certa immigració és necessaría, peró tenir l´economia del pais, basada en crèixer en base a immigrants és una errada , doncs (hi suposo que aqui amigablement confromtarem ideees)fan que baixi el nivell de vida dels catalans autóctons.
El procés de reagrupament familiar,pot comportar un allau d´immigrants sense feina que d´entrada es beneficien de l´educació i sanitat gratuites del nostre generós sistema del Benestar.
Només és pot evitar l´emergència d´un partit Nacional-Populista o Social-Conservador (davant la proletarització de la clase mitjana tradicional) dónant ajudes de "networking" o "outplacement" empresarial als catalans precaris o que es queden a l´atur.
En aquest sentit, el tripartit i en aixó li he de dónar la raó i estar agrait impulsa mesures per reinsertar laboral i socialment als catalans aturats i aixó em sembla una mesura positiva del actual Govern.
Edmundo.

Anònim ha dit...

He entrat per casualitat al teu bloc i m'ha agradat molt.
Per cert, quina és la teva adreça elctrònica ? No l'he sabut trobar ni aquí ni al web de Parlament.
Salutacions cordials.
Xavier Sabaté