17 de maig 2007

Ara sí que es nota!

Fa dos dies, al post del dia 15, m'equivocava. Veig clar que la calma política era amb motiu de la pausa de la patrona Salut. L'endemà 16 podíem veure com ICV-EuiA i CiU feien venir les seves patums, en Saura i en Duran Lleida, per fer desconsideracions i atacs contra el candidat del PSC i actual Alcalde de la ciutat de Sabadell, Manuel Bustos. Sempre basant-se en l'estil!

Això de l'estil, s'ho haurien de fer mirar! I quin estil tenen els que no saben altra forma de fer campanya que la de generar crispació, enfrontament i desqualificacions contra els adversaris? Ja m'havia semblat que no era normal aquesta calma! Els ciutadans es mereixen sentir les propostes, sense desqualificacions, sense crispacions, sense “mal rotllo”. O és que no ho saben encara aquests partits?

Felicito el nostre candidat per les seves declaracions d’ahir en què justament plantejava que no cauria en el parany que li estan plantejant de caure en les desqualificacions. Justament per consideració i respecte envers els ciutadans, i tota la resta de formacions. “Chapeau Alcalde”.

1 comentari:

Joaquim ha dit...

Totalment d´acord amb el teu comentari. El ciutadà te que rebre propostes i valorar la feina feta.
Es una llàstima que la campanya pugui derivar en desqualificacions que no fan res mes que desconcertar i desenganyar a la població,amb el perill de provocar un increment de l´abstenció.
Anims i endavant!!!!