28 de maig 2007

Els sabadellencs ens renoven la confiança

Després de la cursa de la campanya, i passat el dia de les eleccions en què els ciutadans han expressat la seva voluntat, podem dir que ens hem tornat a guanyar la seva confiança majoritària.

En aquesta ocasió hem notat especialment la presència de l'abstenció (el 1999 també va ser prou alta). Segurament per múltiples motius, no un de sol com algú vol fer creure.

Tot i l'abstenció, majoritàriament els ciutadans han volgut consolidar una opció de govern encapçalada per l'Alcalde Manuel Bustos.

Segurament també ens caldrà continuar treballant per esbrinar el per què d'aquesta abstenció, però sobretot, ens caldrà continuar treballant per acomplir els nostres compromisos de govern perquè d'aquí a quatre anys puguem passar balanç del grau d'acompliment... que de ben segur serà tan alt com l'aconseguit el 2007.

1 comentari:

Joaquim ha dit...

En primer lloc enhorabona per aquesta victoria electoral. L´elevada abstenció i la perdua per poc de la majoria absoluta no pot treure merit a la renovació de la confiança que us hem fet la majoria de ciutadans.
Es curiós com persones que manifesten hostilitat al tripartit català, ara voldrien un acord a Sabadell entre cinc partits, amb tal d´aconseguir un canvi de govern municipal. El resultat electoral del 27M ha estat molt clar i per tant anims per seguir treballant. Teniu 4 anys per endavant, i en el teu cas amb la tasca afegida com a diputada al Parlament.