15 de maig 2007

Primer cap de setmana de campanya

Aquest cap de setmana llarg, amb la Festa de la Salut pel mig, ha estat el primer de campanya. Tot sembla que les aigües es van calmant. A hores d'ara, i després d'una primavera força càlida pel que fa al clima preelectoral, sembla que els partits que no estan al govern intenten deixar de banda la crispació. Tot i així, durant la festa de la Salut, en què la majoria de partits no han volgut atabalar gaire els ciutadans amb la campanya, la candidata d'ICV-EUiA no ha parat. Sembla mentida l'ànsia de sortir a la foto que té!

Quan sentim a parlar d'estil de l'Alcalde, fa gràcia, tenint en compte l'estil que practiquen els altres: el candidat de CiU explicant obvietats i propostes impossibles, la candidata d'ICV-EUiA atacant com pot el govern del PSC per esgarrapar al màxim i carregant contra tothom que no està d'acord amb ella (recordeu els expedientats). Encara se li nota massa que no viu a Sabadell, que no hi passeja, que no coneix els seus barris ni la majoria de la seva gent. Sinó no gosaria dir que a Sabadell hi ha barris que són guetos.

Ara sí, però, que tothom comença a explicar propostes. Algunes són propostes que el govern del PSC ja està fent, però aprofiten per explicar-les com a novetats (em refereixo a CiU o ERC). En tot cas ja era hora que les formacions comencessin a explicar els seus programes. Els ciutadans de Sabadell s'ho mereixen!

Pel que fa al PSC, ja fa dies que anem explicant els nostres projectes de futur per a la ciutat.