23 de maig 2007

El nostre estil

Al post d'ahir comentava l'estil de la campanya dels altres partits polítics a Sabadell. Aquell estil de desqualificacions, confrontació i manca de propostes. L'estil de dir que no hi ha model de ciutat, però no proposar-ne cap.

En el d'avui voldria fer èmfasi en el nostre estil i el del nostre candidat. L'estil de presentar propostes completes, realistes i properes a les necessitats dels ciutadans, de parlar en positiu de la ciutat i dels seus ciutadans. De parlar dels nostres projectes, a tots els barris de la ciutat. El projecte del sí, que diu el nostre Alcalde i candidat a la reelecció.

Som el projecte amb un programa de govern que insisteix especialment en la cohesió de la societat, en un sentit ampli.

Per altra banda, les nostres propostes en el terreny del dret a la informació dels ciutadans i la trasparència de l'administració s'articulen a través de la modernització de l'administració municipal (sistema d'atenció, utilització de les tecnologies, etc.) però també i de forma imbricada a través dels processos de participació ciutadana. I això requereix el desplegament d'infrastructures que facilitin l'accés a l'educació, la cultura i les tecnologies.

Us convido a llegir els nostres compromisos de govern per Sabadell.