07 de gener 2007

Dades biogràfiques

Vaig néixer a Sabadell (Vallès Occidental) al gener del 1966. Sóc mare de dues nenes.

Llicenciada en filosofia i lletres per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), especialitat en filologia catalana. Postgrau de correcció en llengua catalana a la UAB i diploma en funció gerencial a les administracions públiques (FGAP) a ESADE. Postgrau en Govern Local de la Universitat de Barcelona (UB) i l’Institut de Ciències Polítiques i Socials (ICPS). Especialització Community Manager de la UOC

He estat correctora del Gabinet de llengua catalana de la UAB, professora de llengua catalana a Òmnium Cultural i a FIAC de Sabadell, i des de 1990 cap de projectes de l’àrea de documentació i publicacions del Centre de Càlcul de Sabadell.

He estat presidenta de l’organisme autònom Informàtica Ajuntament de Sabadell (IAS), de la comissió informativa d’economia i serveis interns i de la comissió de coordinació i seguiment de les TIC a l’Ajuntament de Sabadell (1999-2003), i vicepresidenta de Comunicacions Audiovisuals de Sabadell, SL (Ràdio Sabadell). Presidenta de la comissió informativa de Serveis Centrals i Promoció Econòmica, presidenta d’Informàtica i Seresa (organisme de recaptació), presidenta i consellera delegada de Promoció Econòmica de Sabadell. Tinenta d’Alcalde de l’Ajuntament de Sabadell des del 1999, primer al càrrec de Serveis Interns (1999-2003) i de l’Àrea de Serveis Centrals i Promoció Econòmica (2003-2007).

Tinenta d'Alcalde de l'Àrea d'Economia i Serveis Centrals i vicepresidenta delegada del Consorci per a l'Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental, membre del Consell d’administració del CPNL, tasques que he compaginat amb la de Diputada al Parlament de Catalunya, portaveu adjunta del Grup Parlamentari Socialista, adscrita a les comissions de Salut (vicepresidenta); Empresa i Ocupació (portaveu d'ocupació) i Igualtat de les Persones (portaveu).

Sòcia i dansaire de l’Esbart Sabadell Dansaire (directora artística 1992-1995). Sòcia d’Òmnium Cultural, del Club Natació Sabadell, del Cercle per al Coneixement, Unió Excursionista de Sabadell, Club Falcons, Sabadell Sardanista.

Actualment faig de professora de Llengua catalana i literatura, i Cultura i valors ètics a secundària, així com de consultora en diverses matèries (vegeu el meu perfil a linkedin)

Vegeu el meu web

1 comentari:

Anònim ha dit...

Em sembla molt bè tot això que ens fas entendre al teva pàgina web especialement el sector que en certa manera as''dedicat'' a el problema del treball que esta directament vinculat amb la cirsis, però si a mes d'això afegeixes que els joves no es formen doncs encara pitjor, i també per això fa un bon treball el vapor llonch, pero m'agradaría transimitirte que no estaría bè que es començés a ''divulgar'' l'aceés al vapor llonch per als joves perque això mostra que desde ''adalt'', no es vol inculcar als joves l'oportunitat d'anar a l'universitat. no se si m'has entes . Ramón Giménez