08 de gener 2007

Tot és començar



Comença l'any 2007 i comença la vida del meu bloc. Amb tan començament voldria aprofitar aquests inicis per desitjar a tothom un molt bon any. Aquests dies de festes hem rebut un munt de felicitacions i desitjos per part de moltíssimes persones, de totes elles, voldria fer la referència a una que m'ha cridat l'atenció i que voldria compartir. Es tracta d'una frase de Nelson Mandela: "Després d'escalar una muntanya molt alta, vam descobrir que hi ha moltes altres muntanyes per escalar".
Aquest és el nostre camí, anar avançant i escalant muntanyes, i cada muntanya és un nou repte, per tant, aquest nou any ens l'hem de plantejar com una muntanya, un nou repte que hem d'assolir.
I la primera fita que caldrà intentar assolir és tornar a recuperar l'esperança de pau que es va escapçar els darrers dies de l'any amb l'atemptat a Madrid.
I les següents fites són intentar treballar, cadascú des de la seva quotidianitat, per aconseguir la felicitat dels altres, que en definitiva ha de ser la pròpia.
Per tant, des d'aquest espai, convido tothom a començar a fer el camí per arribar a aquesta nova muntanya i acabar l'any havent fet el cim.