23 de novembre 2007

La llei d'igualtat i el dia contra la violència de gènere

Avui ha vingut a Sabadell la Lourdes Muñoz, diputada al Congrés dels Diputats i secretària de la dona del PSC. Ha estat molt bé! Molt clara i contundent explicant les accions desenvolupades des de Madrid per a la defensa de la igualtat. Ha explicat totes les accions que hi ha associades a les lleis d'igualtat i contra la violència de gènere. Són accions i mesures que ajudaran a fer un salt qualitatiu vers la igualtat: el permís per al pare, els consells d'administració, mesura que ajudarà que les dones que valen puguin tenir-ho millor, perquè està demostrat que en igualtat de condicions no accedien a aquests llocs, ara caldrà. Sortiran els talents amagats a les empreses i s'hi sortirà guanyant.

Per altra banda, també ha recordat que diumenge celebrem el Dia Internacional contra la violència de gènere. El manifest del PSC diu que enfront de la violència de gènere hi ha esperança.

Per continuar la setmana, dimarts també se celebra al Vapor Llonch una jornada adreçada als empresaris i les empreses sobre la Llei d'igualtat i la seves implicacions a l'empresa.

1 comentari:

FRANCESC CAYETANO ha dit...

Vaig estar a l'acte del 25 N contra la violència de gènere i va ser molt emotiu i multitudinari...
A veure de si una vegada per totes tothom pren consciència de la gravetat del problema...

La Lourdes, com sempre, creu i viu tot el que fa. Molt bé per ella